Siirt Üniversitesi Öğrencilerinden Okulların Onarımına Destek

Siirt Üniversitesi'nde okuyan bir grup öğrencinin köy okulları için yardım kampanyası düzenlediği bildirildi.

Siirt Üniversitesi'nde okuyan bir grup öğrencinin köy okulları için yardım kampanyası düzenlediği bildirildi.

Üniversiteden yapılan açıklamada, eğitim fakültesi sınıf öğretmenliği bölümü 3-B sınıfı öğrencilerinin topluma hizmet dersi kapsamında düzenledikleri kampanya ile ilk olarak Eruh ilçesindeki Bilgili İlkokulu'nun onarıldığı, öğrencilere kırtasiye yardımında bulunulduğu belirtildi.

Bu yardımlar için bütçenin üniversitede düzenlenen kermes ve sosyal medya üzerinden yürüttükleri kampanyalardan oluşturulduğu kaydedilen açıklamada şöyle denildi:

Reklam
Reklam

"Okul onarımı ve kırtasiye desteğinin yanı sıra öğrencileri moral ve motivasyonlarını en üst düzeye çıkaracak etkinlikler de gerçekleştirildi. Okuldaki bir oda oyun odasına dönüştürüldü. Öğrencilere yönelik bir de şehir turu düzenlenmesi planlanıyor."

Muhabir: Ayhan Mergen / Sema Kaplan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: