Siirt Üniversitesi'nde Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Siirt Üniversitesi'nde Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenlendi.

Siirt Üniversitesi'nde Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenlendi.

Üniversiteden yapılan açıklamada, öğrencilerin kurduğu Yeni Ufuklar Topluluğu'nun düzenlediği etkinlikte, Kur'an-ı Kerim tilaveti, konferans, ilahi okunması ve sema gösterisi yer aldı.

Üniversite konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte Cemil Yıldız "Peygamber ve Aile" konularında davetlilerle bir söyleşi yaptı. İzleyicileri, anlatımlarıyla Asrı Saadet yolculuğuna çıkaran Yıldız'ın ardından Grup Muhabbet birbirinden güzel ilahileri seslendirdi. Birçok ilahi istek üzerine tekrar okundu.

Reklam
Reklam

İlahi grubundan sonra sahneye semazenler çıktı. Katılımcıların büyük bir ilgiyle izlediği sema gösterisinden sonra program hediye çekilişiyle son buldu.

Günün anlam ve önemine göre hediyelerin dağıtıldığı çekilişte hediyeler, topluluk başkanı Fatma Yakar tarafından kazananlara verildi.

Muhabir Ayhan Mergen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz