Siirt Üniversitesi'nden Öğrencilere Ayakkabı Yardımı

Siirt Üniversitesi Renkli Düşünceler Topluluğu'nca, köy okullarında öğrenim gören öğrencilere ayakkabı yardımında bulunuldu.

Siirt Üniversitesi Renkli Düşünceler Topluluğu'nca, köy okullarında öğrenim gören öğrencilere ayakkabı yardımında bulunuldu.

Yapılan açıklamada, Pervari ilçesine bağlı Göl ve Kübik köylerinde öğrenim gören 240 öğrenciye ayakkabı dağıtıldığı bildirildi.

Söz konusu köylerde yaşam ve hava koşullarının kötü olması nedeniyle topluluk olarak "Bilgi edinmek ve öğrenmek için yürüyen ayaklarınız üşümesin" adı altında hazırladıkları proje kapsamında, birçok vatandaşın destek olmaları sayesinde ziyarette bulundukları belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Reklam
Reklam

"Bu sayede Kubik İlköğretim Okulu ve Göl 85. Yıl İlköğretim Okulu öğrencilerine kışın giyebilecekleri 240 çift bot yardımı sağladık. Topluluğumuzun amacı öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve öz güvenlerini kazandırmak adına yapılan çalışmalarda aktif rol alabilmek, becerilerini geliştirmek. Bu doğrultuda küçük kardeşlerimizin eğitimlerine destek olma adına yapılmış olan bu çalışmada aktif rol üstlenen görevli arkadaşların ihtiyaç sahibi insanlarımıza destek vererek yardımcı olmaları örnek bir davranışı sergilemektedir."

Muhabir: Zekeriye Güneş / Meral Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz