Siirt Valisi Aydın: "Kentsel Dönüşüm Projesi Ile Ilgili ÇalışmalarSiirt'te Başladı"

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili çalışmaların Siirt'te başladığını söyledi.

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili çalışmaların Siirt'te başladığını söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Vargün ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Edip Alan, Vali Aydın'ı ziyaret etti.

Vali Aydın, burada yaptığı açıklamada, Siirt'in Kentsel Dönüşüm Projesi'nin uygulanacağı iller arasında yer aldığını söyledi.

Proje kapsamında çalışmalara başlandığını ifade eden Aydın, "Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili çalışmalar Siirt'te başladı. Ülkemizin geleceğini şekillendirecek, cumhuriyet tarihimizin en önemli projelerinden biri olan projede yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kentsel dönüşümün başarılı olması, ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarının birlik içinde, eş güdümlü ve koordineli çalışmasıyla mümkün olacaktır. Kentsel dönüşüm sürecinin, ana aktörleri yerel yönetimlerdir. Bu anlamda dönüşüm projelerinin planlamasında valilik olarak her türlü desteği vereceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Vargün de proje konusunda Siirt'te saha çalışmalarının başlatıldığını belirtti.

Vargün, çalışmaları aralıksız sürdürdüğünü ifade ederek, "Bu kapsamda bugün Siirt Belediyesi'ni de ziyaret ettim. Şimdi de buradayız. Bu ziyaretlerde yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verme fırsatı buldum. Vatandaşlarımızın sağlıklı mekanlarda, sağlıklı çevrelerde yaşamasını sağlamak devlet olarak hepimizin görevidir" diye konuştu.

Muhabir: Ayhan Mergen / Sema Kaplan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: