Siirt Valisi Aydın, Milli Güreşçi Demirhan'ı Kabul Etti

Siirt Valisi Ahmet Aydın'ın, milli güreşçi Evin Demirhan'ı kabul ederek, başarısından dolayı tebrik ettiği bildirildi.

Siirt Valisi Ahmet Aydın'ın, milli güreşçi Evin Demirhan'ı kabul ederek, başarısından dolayı tebrik ettiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Vali Aydın'ın makamında gerçekleşen kabulde, milli güreşçi Demirhan'ın annesi Cevahir Demirhan ile Vali Yardımcısı Gürbüz Saltaş'ın da hazır bulunduğu belirtildi.

Açıklamada, Vali Aydın'ın burada yaptığı konuşmada, Siirt'in gururu olan milli güreşçi Demirhan'a Valilik olarak her türlü desteği sağladıklarını belirterek, "Kendisi Siirt'i uluslararası şampiyonalarda büyük bir başarıyla temsil ediyor. Bizlerde başarılarıyla iftihar ediyoruz. Gelecek yıl Gençlik Olimpiyatları'nda ülkemizi temsil edecek. İnanıyorum ki orada da birinci olacaktır" dediği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Demirhan da Yıldızlar Türkiye Şampiyonası ve Uluslararası Yaşar Doğu Turnuvası'na hazırlandığını belirterek, Vali Aydın'a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Muhabir: Ayhan Mergen / İbrahim Yakut

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: