Siirt Valisi Çolak: Bu sene 787 projeye 419 milyon lira harcadık

Siirt İl İdare Kurulu Vali Musa Çolak başkanlığında toplanarak 2011 yılı yatırımlarını görüştü. Toplantıda bir...

Siirt İl İdare Kurulu Vali Musa Çolak başkanlığında toplanarak 2011 yılı yatırımlarını görüştü. Toplantıda bir açıklama yapan Çolak, kent genelinde toplam 787 proje gerçekleştirildiğini ve bu projelerin toplam tutarının 419 milyon 499 bin 311 lira olduğunu belirtti.
Amaçlarının bu toplantıda yıl boyunca kentte yürütülen çalışmaları somut verilerle ortaya koymak olduğunu dile getiren Çolak, “Varsa eksikliklerimizi hep birlikte değerlendireceğiz. Önümüzdeki yıl için yapılması planlanan yatırım ve projeler hakkında da görüş ve fikirleri dinleyeceğiz. Hükümetimiz tarafından gönderilen kaynaklarla Siirt'te son yıllarda önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Bu projeler Siirt'i daha yaşanır bir kent haline getirmiştir. Elbette uzun yılların birikmiş sorunlarını bir anda çözmemiz mümkün değildir. Ancak son yıllarda gerçekleştirilen yatırımlar, geleceğe daha umutla bakmamızı sağlıyor. İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda Siirt, enerji, tarım ve hayvancılık alanlarında cazibe merkezi haline gelecektir." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz