Siirt Valisi Çolak: Girişimcilere 15 bin liraya kadar faizsiz kredi veriyoruz

Siirt Valisi Musa Çolak, girişimcilere destek verdiklerini belirterek, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 15...

Siirt Valisi Musa Çolak, girişimcilere destek verdiklerini belirterek, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 15 bin liraya kadar faizsiz kredi veriyoruz. İlk iki yılı ödemesiz olan kredinin ödenmesi yıllara dağıtılıyor." dedi.
Vali Çolak, Siirt Merkez Güres Caddesi'nde hizmete giren 'Hilal Gelinlik ve Kuaför Salonu'nun açılışına katıldı. Eşi Gülsüm Çolak ile birlikte açılışa katılan Çolak, "İlimizde böylesine güzel hizmetler veren mağaza açılışlarını yapmaktan mutluk duyuyorum. Kadınlarımıza gereken desteğin verilmesi halinde, kadınlarımızın hayatın her alanında başarılı olacaklarını görmek açısından büyük anlam ifade ediyor." dedi.
Mesleği, mahareti olan, işyeri açabilmek için maddi kaynağı olmayan girişimcilere seslenen Çolak, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 15 bin liraya kadar faizsiz kredi veriyoruz. İlk iki yılı ödemesiz olan kredinin ödenmesi yıllara dağıtılıyor. Yararlanmak isteyen vatandaşlarımız vakfımıza müracaat ettiklerinde görevli arkadaşlarımız kendilerine her konuda yardımcı olacak ve projelerini hazırlayacaklardır. Bu nedenle böyle iş yeri açan hemşehrilerime teşekkür ediyorum ve işlerinin hayırlı kazançlarla dolu olmasını temenni ediyorum,” diye konuştu.
Davetlilere sunulan kokteyl ile açılış sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz