Siirt Valisi Çolak'In Eşi, Anneler Günü'Nde, Kimsesiz Çocukları Yalnız Bırakmadı

Siirt Valisi Musa Çolak’ın eşi Gülsüm Çolak, “Anneler Günü” kutlama programı kapsamında, Aile ve Sosyal...

Siirt Valisi Musa Çolak’ın eşi Gülsüm Çolak, “Anneler Günü” kutlama programı kapsamında, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı, Siirt Erkek Yetiştirme Yurdu'ndaki kimsesiz çocukları ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa, Gülsüm Çolak ile birlikte protokol üyelerinin eşleri de katıldı. Siirt Erkek Öğrenci Yurdu'nda düzenlenen programda, Gülsüm Çolak ve beraberindekiler, çocuklarla yakından ilgilenerek, sohbet etti, yemek yedi.

Yurt hakkında bilgiler veren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Sayın, “Böyle anlamlı bir günde yapılan, ziyaretler ve sosyal etkinlikler çocuklarımızın, moral ve motivasyonunun yanı sıra, kişisel gelişimlerine önemli katkılar sağlamaktadır. Çocuklarımızı her zaman ziyaret ederek, destek olan, Gülsüm Çolak'a teşekkür ederim.” dedi.

Reklam
Reklam

Yuvadaki çocuklarla bir arada olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Gülsüm Çolak, "Bu çocuklarımız bizim birer parçamız. Onları her zaman ziyaret ediyor, birlikte geziyoruz. Anneler Günü olması hasebi ile çocuklarımızı yalnız bırakmamak kendilerine bir anne kadar yakın olmak istedik. Kimsesiz çocuklarımızın devlet olarak her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ancak onlara verilmesi gereken en güzel şey sevgidir, hoşgörüdür.” diye konuştu.

Gülsüm Çolak, Siirt Yetiştirme Yurdu'nda barınan öğrencilere devletin sevgisini, hoşgörüsünü hissettirmek istediklerini belirtti. Çolak, iş dünyası ve hayırsever vatandaşlardan böyle günlerde çocukları yalnız bırakmamalarını ve kendilerine destek çıkmalarını istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: