Siirt Ve Kamışlı Arasında "Kardeşlik Ve Dayanışma Köprüsü"

SİİRT (AA) - Siirt Belediyesi Siirt ve Suriye'nin Kamışlı kentlerinde yaşayan halklar arasında "Kardeşlik ve Dayanışma Köprüsü" kurma karar aldı.

Siirt Belediyesi Siirt ve Suriye'nin Kamışlı kentlerinde yaşayan halklar arasında "Kardeşlik ve Dayanışma Köprüsü" kurma karar aldı. Siirt Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısının 4’üncü gün oturumu Belediye Başkanı Selim Sadak başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda Belediye Başkanı Sadak'ın gündeme getirdiği "Siirt ve Kamışlı arasında Kardeşlik ve Dayanışma Köprüsü’nün kurulması" önerisi görüşüldü. Belediye Başkanı Sadak, sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve barışın sorunların çözümü için büyük bir rol oynadığını belirtti. Belediye Başkanı Sadak'ın önerisi yapılan görüşmenin ardından oy birliğiyle kabul edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: