Siirt'e Sentetik Çim Saha

Siirt'te sentetik çim saha yapılacak.

Siirt'te sentetik çim saha yapılacak.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören yaptığı açıklamada, ilde sportif tesislerinin arttırılması için çaba harcadıklarını, bu çalışmalar kapsamında sentetik çim sahanın yapımının kararlaştırıldığını söyledi.

Gençlerin daha rahat spor yapmaları ve kötü alışkanlıklardan korunmalarını sağlamak amacıyla sportif tesislere büyük önem verdiklerini kaydeden Ören, şöyle konuştu:

"Bu kapsamda, 2 bin 500 kişilik kapalı spor salonunun yer tahsisi işlemleri devam ediyor. Modern bir gençlik merkezi yapımı ile kapalı yüzme havuzunun yıktırılıp yeniden inşası da programa alındı. Aydınlar ilçemizdeki kapalı spor salonu inşaatı tamamlandı. Yeni sezonda bu salon hizmet vermeye başlayacak. Eruh ve Pervari de salona kavuşuyor. Kurtalan'da zaten salonumuz vardı. İl Merkezinde E Tipi Kapalı Ceza Evi civarında sentetik çim sahanın ise inşaatına önümüzdeki ay içerisinde başlanacaktır. Sporda tesisleşmeye önem veriyoruz. İl genelinde spor tesislerini yayacağız."

Reklam
Reklam

Muhabir: Zekeriye Güneş-Ayhan Mergen /Özgür Ayaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: