Siirt'e Yatırımlar

SİİRT (AA) - Siirt Valisi Ahmet Aydın, "Siirt'e yatırım yapacak firmalara her türlü kolaylığı ve desteği sunuyoruz" dedi.

Siirt Valisi Ahmet Aydın, "Siirt'e yatırım yapacak firmalara her türlü kolaylığı ve desteği sunuyoruz" dedi. Beraberinde İl Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu ile Botan Nehri üzerinde yapımı devam eden Çetin Barajı'nda incelemede bulunan Vali Ahmet Aydın, proje müdürü Emre Erdoğan'dan brifing aldı. Müdür Erdoğan, yatırım bedeli 1.5 milyar lira olan baraj inşaatında bin kişinin istihdam edildiğini söyledi. Vali Aydın, Alkumru, Çetin, Kirazlık, Pervari ve Keskin barajlarının tamamlanmasıyla Siirt’ in enerji merkezi olacağını ifade ederek, "Büyük bir yatırım olan bu proje ile bin vatandaşımızın burada istihdam edilmesini çok önemsiyoruz. İlimizin cazip bir yatırım potansiyeli var. Burada yatırım yapacak firmalara her türlü kolaylığı ve desteği sunuyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: