Siirt'e yeni anadolu imam hatip lisesi açılıyor

Siirt Valisi Musa Çolak, Milli Eğitim Bakanlığı'nca onaylanan İbrahim Hakkı Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin, 2011-2012...

Siirt Valisi Musa Çolak, Milli Eğitim Bakanlığı'nca onaylanan İbrahim Hakkı Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin, 2011-2012 eğitim öğretim yılında hizmete açılacağını söyledi.
Siirt Lisesi'nin eski pansiyon binasında açılacak lisede, yabancı dilin İngilizce olacağını kaydeden Çolak, "Siirt son yıllarda eğitimde önemli mesafeler aldı, almaya da devam edecek. Buna yönelik çok yönlü çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Son iki yıldır üniversite giriş sınavlarında elde ettiğimiz başarılar bunun en güzel göstergesi. Amacımız, Türkçe-Sosyal alanında Türkiye iller sıralamasında ilk on içerisinde yer alan Siirt'in, diğer alanlarda da aynı başarıyı elde etmesidir. Siirt Lisesi'nin eski pansiyon binasında yeni açacağımız Anadolu İmam Hatip Lisesi de bu amacımıza katkı sağlayacaktır. Bu vesileyle yeni açacağımız lisenin, Siirt'e hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz