Siirt'in Bayan Futbol Takımı Iddialı

Bayanlar 2. Futbol Ligi'nde mücadele eden Aile ve Sosyal Politikalar Gücüspor, karşılaşacağı Erzurum Albayrakspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Bayanlar 2. Futbol Ligi'nde mücadele eden Aile ve Sosyal Politikalar Gücüspor, karşılaşacağı Erzurum Albayrakspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Kulüp Başkanı ve Siirt Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Aydın Sayın, yaptığı açıklamada, takımdan ümitli olduklarını ve lige ayrı bir heyecan katacaklarını söyledi.

Takımın birkaç aylık geçmişi olduğunu belirten Sayın, "Müdürlük olarak biz kendilerine her türlü desteği veriyoruz. Güçlü ve azimli bir takıma sahibiz. Bu takımla bayanlar ikinci futbol ligine ayrı bir renk ve heyecan katacağımıza inanıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Teknik Direktör Zeki Eren de lige iyi hazırlandıklarını ve Erzurum Albayrakspor karşısında iddialı olduklarını anlattı.

Kulüpte 23'ü lisanslı 30 sporcunun bulunduğunu ifade eden Eren, "Çok yetenekli ve futbola aşık güçlü oyuncularımız var. Ligin ilk maçında deplasmanda karşılaşacağımız Erzurum Albayrakspor maçı hazırlıklarını tamamladık. Bu maçtan güzel bir sonuçla döneceğimize inanıyorum. Daha ligin ilk maçında gücümüzü ve ligde neler yapabileceğimizi göstermek istiyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Zekeriye Güneş / İbrahim Yakut

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: