Siirtli engelli ve çocuklardan doğa yürüyüşü

Siirt’te Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki kuruluşlarda devlet korumasında olan çocuk ve engelliler, 3 bin 500 yıllık tarihi Akabe Yolu’nda doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.Siirt E Tipi Kapalı Cezaevi önünde başlayan yürüyüş 3 bin 500 yıllık Akabe Yolu’nun geçilmesinin ardından, Botan Çayı kenarında yer alan Yerlibahçe köyü Asma köprünün bulunduğu alanda son buldu.

Siirt’te Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki kuruluşlarda devlet korumasında olan çocuk ve engelliler, 3 bin 500 yıllık tarihi Akabe Yolu’nda doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.
Siirt E Tipi Kapalı Cezaevi önünde başlayan yürüyüş 3 bin 500 yıllık Akabe Yolu’nun geçilmesinin ardından, Botan Çayı kenarında yer alan Yerlibahçe köyü Asma köprünün bulunduğu alanda son buldu. Doğa güzelliğine sahip Botan Vadisi ve tarihi Akabe Yolu’nda gerçekleştirilen yürüyüşte koruma altındaki çocuk ve engelliler keyifli anlar yaşadı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz