Siirtli Gençlere Ücretsiz Yaz Gençlik Kampı

SİİRT (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Siirt Gençlik Merkezi'nin 2014 yaz gençlik kamplarına Siirt'ten 208 gencin gönderileceği belirtildi. 

SİİRT - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Siirt Gençlik Merkezi'nin 2014 yaz gençlik kamplarına Siirt'ten 208 gencin gönderileceği belirtildi. Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Tekin, yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ücretsiz yaz gençlik kamplarına bugüne kadar 128 gencin gönderildiğini ifade ederek, eylül ayına kadar bu sayının 208'e ulaşacağını söyledi. Doğa ve deniz kamplarına katılan gençlerin tüm masraflarının Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılandığını kaydeden Tekin, şöyle konuştu: "7 gün süren kampta gençlere el sanatları, tiyatro, müzik, halk oyunları, deniz ve sportif faaliyetlere katılma imkanı sunuluyor. Farklı kültürlerin buluşma noktası olan yaz gençlik kamplarında, gençlerin serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebileceği birçok sosyal ve kültürel aktivite yer alıyor."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: