Siirtli Öğrenciler Aibü’de Ağırlandı

Bolu Emniyet Müdürlüğü’nün ‘Gönüller Bir Olsun’ sosyal projesi kapsamında Bolu’da ağırladığı ilk ve orta öğretimde...

Bolu Emniyet Müdürlüğü’nün ‘Gönüller Bir Olsun’ sosyal projesi kapsamında Bolu’da ağırladığı ilk ve orta öğretimde eğitim gören 44 Siirtli öğrenci, Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ni (AİBÜ) ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Siirtli öğrencilere ilk olarak AİBÜ Sosyal Tesisleri’nde yemek ikram edildi. Yemeğe AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun’un yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kenan Gümüştekin ile Prof. Dr. Cabir Terzioğlu, Genel Sekreter Doç. Dr. Erdal Bekiroğlu, Bolu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Metin Şenol, AİBÜ Öğrenci Konseyi Başkanı İlyas Taşkıran ve üniversitemiz öğrencileri katıldı. Rektör Coşkun yemekten önce öğrencilerle tek tek ilgilendi.

Reklam
Reklam

Sosyal Tesisteki yemeğin ardından öğrenciler, Öğrenci Konseyi Başkanı İlyas Taşkıran’ın rehberliğinde Gölköy kampüsünü gezdi. AİBÜ Kongre Merkezi’nde düzenlenen programda ise öğrencilere Bolu’yu tanıtan video sunumu yapıldı. Burada konuşan Rektör Coşkun, Siirtli öğrencileri üniversitemizde öğrenim görmeleri için davet etti.

Bolu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Metin Şenol, ‘Gönüller Bir Olsun’ projesine emeği geçen herkese teşekkür ederek, öğrencilerin 2 gün süren Bolu gezisinde Valilik ve İl Emniyet Müdürlüğü başta olmak üzere ziyaret ettikleri yerler hakkında bilgi vererek, “Şu anda da bizi ağırlayan üniversitemizin sıcak yuvasındayız. Bizleri üniversitemizde ağırlayan başta Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun olmak üzere rektör yardımcıları ve hocalarımıza teşekkür ediyorum. Aramızda üniversiteye gitmeyi planlayan öğrencilerimiz var. Onlar için de burası canlı bir tanıtım ve fırsat olacaktır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: