Siirtli Öğretmen Gül'den Şiir Kitabı

Siirtli öğretmen şair Necim Gül'ün ilk şiir kitabı "Uzaktan Uzağa" yayımlandı.

Siirtli öğretmen şair Necim Gül'ün ilk şiir kitabı "Uzaktan Uzağa" yayımlandı.

İbrahim Hakkı Kız İmam Hatip Lisesi'nde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Necim Gül yaptığı açıklamada, ilk şiir kitabını çıkarmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Şiirin tarifi en zor kavramlardan biri olduğunu belirten Gül, "Duygu yoğunluğu olan herkes kendi iç aleminde şairdir. İlk kitabımda bu yoğunluğun eseri olan şiirlerimden bir bölüm yer aldı. Bende konu sınırlaması yok. Beni duygulandıran her konuda şiirler yazıyorum. İlk kitabım edebiyata meraklı olan insanlar arasında çok kısa sürede büyük ilgi gördü. Bu ilgi beni ikinci şiir kitabımı yayınlamaya karar vermeme neden oldu. 1985 yılından beri yazdığım şiirlerden oluşan ikinci şiir kitabımı da en kısa sürede yayınlayacağım" dedi.

Reklam
Reklam

Sage Yayınları'ndan çıkan kitapta Gül'ün 50 şiiri yer alıyor.

Muhabir: Ayhan Mergen / Meral Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: