Siirtli Tekvandocu milli takım seçmelerinde birinci oldu

Siirtli tekvandocu milli takım seçmelerinde birinci olarak Almanya'da yapılacak olan uluslar arası müsabakalarda Türkiye'yi temsil...

Siirtli tekvandocu milli takım seçmelerinde birinci olarak Almanya'da yapılacak olan uluslar arası müsabakalarda Türkiye'yi temsil etme hakkı kazandığı açıklandı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Alanya'da yapılan Gençler Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmesine katılan Siirtli sporcu Ensar Uğuz'un seçmelerde birinci olduğu belirtildi.
Oğuz'un 18-29 Şubat tarihleri arasında Ankara'da yapılacak olan Milli Takım kampına katıldığı kaydedilen açıklamada, "Ardında 1-4 Mart 2012 tarihleri arasında Almanya'da yapılacak olan uluslar arası müsabakalara ülkemizi Ensar Uğuz temsil edecektir.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz