Siirtspor, Bingöl Belediyespor Maçında Galibiyet Hedefliyor

SİİRT (AA) - Spor Toto 3. Lig, 1.Grup takımlarından Siirtspor, deplasmanda karşılaşacağı Bingöl Belediyespor maçından galibiyet hedefliyor.

Spor Toto 3. Lig, 1.Grup takımlarından Siirtspor, deplasmanda karşılaşacağı Bingöl Belediyespor maçından galibiyet hedefliyor. Siirtspor kayyumu Nezir Öztaş, yaptığı açıklamada, bu maçtan 3 puan alarak, taraftara geçen hafta aldıkları Ümraniyespor mağlubiyetini unutturmak istediklerini belirtti. Rakiplerinin bu sezon transfer yapmadığını ve genç bir takımla mücadele ettiğini hatırlatan Öztaş şöyle dedi: "Bu hafta Bingöl Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacağız. Rakip takım bu yıl transfer yapamadı. Bu nedenle geçen sezon oynayan genç takımı ile mücadele ediyor. Çok iyi hazırlandığımız bu maça sakat olan Enver, Abdullah ve Emrah'tan yoksun olarak çıkacağız. Ancak buna rağmen bu maçtan güzel bir oyunla üç puan almaya bakacağız. Bu maçtan alacağımız galibiyetle geçen hafta kendi sahamızda aldığımız Ümraniyespor maçı mağlubiyetini unutturmak istiyoruz.Taraftarlarımız bizden müjdeli haber beklesinler."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: