Siirtspor Futbol Şube Sorumlusu İlçin: "Tarsus İdmanyurduspor'dan puan almaya bakacağız"

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Siirtspor'un Futbol Şube Sorumlusu Barış İlçin, bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Tarsus İdmanyurduspor maçından

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Siirtspor'un Futbol Şube Sorumlusu Barış İlçin, bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Tarsus İdmanyurduspor maçından puan almaya çalışacaklarını söyledi.

Tarsus İdmanyurduspor'un güçlü bir takım olduğunu, bu nedenle maçın çekişmeli geçeceğini belirten İlçin, plaf-off'a kalmaları için puan kaybına tahammülleri olmadığını belirtti.

Tarsus İdmanyurduspor'un geçen hafta deplasmanda Afyon Karahisarspor'u 2-1 yendiğini hatırlatan İlçin, şöyle dedi:

"Her zaman belirttiğim gibi hedefimiz play-off'a kalarak ikinci lige çıkmaktır. Ligin bitimine sayılı maçımız kaldı. Bu aşamada puan kaybına tahammülümüz yok. Geçen hafta iki takım da galip geldi. Bizim de sakat ve cezalı futbolcularımız var. Ancak forma giyecek her futbolcumuz formasının hakkını verecek yetenektedir. Teknik heyetimiz gerekli taktikleri oyuncularımıza anlattı. Tarsus İdmanyurduspor'u yenmeyi, bunu başaramadığımız takdirde de puan almaya bakacağız. Yönetim olarak, oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: