Siirtspor Teknik Direktörü Kapucu: "Bireysel Hatalar, Yorgunluk Veyağış Bizi Üç Puandan Etti"

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Siirtspor'un Teknik Direktörü Orhan Kapucu, bireysel hatalar, yorgunluk ve havanın yağışlı olması nedeniyle

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Siirtspor'un Teknik Direktörü Orhan Kapucu, bireysel hatalar, yorgunluk ve havanın yağışlı olması nedeniyle Kayseri Şekerspor maçında üç puandan olduklarını söyledi.

Kapucu, sahalarında yaptıkları maçta üç puanı almak için çaba harcadıklarını ancak çok sayıda gol pozisyonuna girmelerine rağmen bunları değerlendiremediklerini belirtti.

Takımın son bir hafta içinde karayoluyla Bergama'ya gidip döndüğünü anlatan Kapucu, şöyle konuştu: "Bergama deplasmanından döndükten sonra yorgunluğumuzu üzerimizden atmadan Kayseri Şekerspor maçı hazırlıklarına başladık. Bu maçtan üç puan alarak Bergama'da aldığımız deplasman galibiyetiyle yaptığımız çıkışı sürdürmek istiyorduk. Ancak olmadı. Bireysel hatalar, yorgunluk ve yağış bizi üç puandan etti. Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Rakibimiz ise iki pozisyonu gole çevirdi ve üç puanın sahibi oldu. Çok üzgünüz, taraftarımızı bu bayramda sevindirmek istiyorduk, olmadı. Gölcükspor maçından galibiyet alarak bu puanların telafisini yapmaya çalışacağız."

Reklam
Reklam

Muhabir: Ayhan Mergen / Meral Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: