Siirtspor'da Moraller Bozuk

Spor Toto 3. Lig play-off maçları devam ederken, Spor Toto 2. Lig'e play-off'tan çıkma planları...

Spor Toto 3. Lig play-off maçları devam ederken, Spor Toto 2. Lig'e play-off'tan çıkma planları yapan Siirtspor'da Tarsus İdman Yurdu'na 2 - 1 yenilerek elenmenin moral bozukluğu yaşanıyor.

Play - off grubunun ilk maçında Tarsus İdman Yurdu'na 2- 1 yenilerek elenen Siirtspor'da moraller bozuk ve ağızları bıçak açmıyor. Teknik Direktör Yücel Çolak, camia olarak çok istedikleri Spor Toto 2. Lig'e çıkmanın biraz da kısmet olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Ligin ikinci yarısında yaptığımız transferle de takımımız çok güçlenmişti. Her geçen maçta daha iyi bir performans sergiliyordu. Nitekim her hafta biraz daha iyi oynamaya daha iyi sonuçlar almaya başlamıştık. Bu durum bizi play-off'a da taşıdı.

Reklam
Reklam

Ancak ilk maçta bu grubun en güçlüsü olan Tarsus İdman Yurdu ile karşılaştık. Bu maçta ikinci yarıda üstün oynayan taraf bizdik. Fakat 92. dakikada aleyhimize verilen haksız bir penaltı ile 2-1 yenilmekten kurtulamadık. Çok üzgünüz. Böyle olsun istemezdik. Söyleyecek çok fazla bir şey de yok. Biz takım olarak teknik heyet olarak yönetim olarak elimizden gelen gayreti gösterdik. Ancak bu kısmet olayıdır.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: