Siirtspor'da Olağanüstü Kongre Kararı

Spor Toto 3. Lig, 1. Grup'ta mücadele eden Siirtspor'da olağanüstü kongre kararı alındı.

Spor Toto 3. Lig, 1. Grup'ta mücadele eden Siirtspor'da olağanüstü kongre kararı alındı.

Kulüp Başkanı Zekeriya Batğı, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu şartlar altında görev yapamayacaklarına inandıklarından ve görevi bırakacaklarını söyledi.

Ligin ortasında görevi üstlendiklerini anımsatan Batğı, "Takım çok zor durumda iken görevi üstlendik. Ancak bize verilen sözler tutulmadı. Yalnız bırakıldık. Çok zor şartlar altında ligi tamamladık ve takımımızın ligde kalmasını başardık. Biz görevimizi yerine getirdiğimize ve zor gününde takıma sahip çıktığımıza inanıyoruz. Bu şartlar altında takıma yararlı olamayacağımıza inanıyoruz. Bu nedenle olağanüstü genel kurul kararı aldık. 8 Haziran cumartesi günü saat 13.30 Kültür Merkezinde yapacağımız genel kurulda görevi bırakacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ayhan Mergen/Nail Kadırhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz