Siirt’te 18 bin 800 paket kaçak sigara ele geçirildi

Siirt İl Jandarma Komutanlığı'nca, Siirt merkez ve Pervari ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, toplamda 18 bin 800...

Siirt İl Jandarma Komutanlığı'nca, Siirt merkez ve Pervari ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, toplamda 18 bin 800 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Siirt Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı'nca yürütülen istihbarat çalışmaları neticesinde, Pervari İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, adli makamlardan alınan arama kararına istinaden bir araçta yapılan aramada 5 bin 700 paket kaçak sigara ele geçirildi. Kaçak sigaralar ve aracın muhafaza altına alındığı, şüpheli 2 şahsın, Pervari cumhuriyet savcısının talimatıyla, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı belirtildi.
Ayrıca, İl Jandarma Komutanlığı'nca yürütülen çalışmalar neticesinde, ile bağlı Pervari ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde adli makamlardan alınan arama kararına istinaden bir araçta yapılan aramada, 5 bin 100 paket kaçak sigara ele geçirildi. Kaçak sigaralar ve araç muhafaza altına alınırken, şüpheli 1 şahsın ise Pervari cumhuriyet savcısının talimatıyla, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı açıklandı.
Yine Siirt il merkezinde, İl Jandarma Komutanlığı'nca yürütülen istihbarat çalışmaları neticesinde, adli makamlardan alınan arama kararına istinaden, iki araçta yapılan aramada 8 bin 100 paket kaçak sigara ele geçirildi. Ele geçirilen kaçak sigaralar ve araç muhafaza altına alınırken, şüpheli 2 şahsın, Siirt cumhuriyet savcısının talimatıyla ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz