Siirt'te 223 Köy Yolu Ulaşıma Açıldı

SİİRT (AA) - Siirt’te kar yağışı nedeniyle kapanan 223 köy yolunun ulaşıma açıldığı, kapalı 31 köy yolunun ulaşıma açılması için de çalışmaların sürdüğü belirtildi.

SİİRT - Siirt’te kar yağışı nedeniyle kapanan 223 köy yolunun ulaşıma açıldığı, kapalı 31 köy yolunun ulaşıma açılması için de çalışmaların sürdüğü belirtildi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Güldoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar nedeniyle kapanan köy yollarını ulaşıma açma çalışmalarında sona gelindiğini söyledi. Güldoğan, çalışmalar sonucunda 223 köy yolunun ulaşıma açıldığını, 31 köy yolunun ise ulaşıma açılması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek, "21 ekiple çalışmaya devam ediyoruz. Tillo, Kurtalan, Pervari, Baykan'a bağlı tüm köy yollarını ulaşıma açtık. Eruh'ta 12, Şirvan'da 19 köy yolu halen ulaşıma kapalı. Bu yollarımızda da çalışmalarımız devam ediyor. Kısa sürede bu yolların tümü ulaşıma açılacak" dedi. Öte yandan ulaşıma kapalı olan Eruh ile Şırnak arasındaki yolda çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: