Siirt'te Askeri Helikopterin Düşmesi

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Türk Silahlı Kuvvetlerine ait bir helikopterin görev uçuşu esnasında düşmesi sonucu şehit olan 17

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Türk Silahlı Kuvvetlerine ait bir helikopterin görev uçuşu esnasında düşmesi sonucu şehit olan 17 asker için taziye mesajı yayımladı.

Tunç, mesajında Siirt'in Pervari ilçesi kırsalında askeri sevkıyat sırasında helikopterin düşmesi sonucu aralarında Bartın ili Ulus ilçesinden Astsubay Erkan Yalçın'ın da aralarında bulunduğu 14'ü jandarma özel harekat, 3'ü de helikopter personeli olmak üzere 17 askerin şehit olmasının yürekleri derinden sarstığını belirtti.

Reklam
Reklam

Tunç, mesajında şunları kaydetti:

"Ülkemizin ve milletimizin huzuru için canlarını feda eden, terörle mücadelede büyük fedakarlıklar gösteren güvenlik güçlerimizin göreve giderken meydana gelen kazada şehit olmalarından duyduğumuz üzüntü büyüktür. Anadolu'nun değişik yerlerine düşen 17 ateşten biri de Bartın ilimize düşmüştür. Ulus ilçemiz nüfusuna kayıtlı Jandarma Astsubay Erkan Yalçın'ın helikopter kazasında şehit olması Bartın ve Uluslular olarak bizleri derin bir üzüntüye sevk etmiştir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyorum, milletimizin başı sağ olsun"

Muhabir: Selim Bostancı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: