Siirt'te Askeri Helikopterin Düşmesi

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, terörle mücadelenin kararlı bir şekilde yurdun her köşesinde devam edeceğini bildirdi.

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, terörle mücadelenin kararlı bir şekilde yurdun her köşesinde devam edeceğini bildirdi.

Çimen, yaptığı yazılı açıklamada, Siirt'in Pervari ilçesi kırsalında düşen helikopterde 17 güvenlik görevlisinin şehit olmasının tüm yurdu yasa boğduğunu belirtti.

Olayın yürekleri parçaladığını ifade eden Çimen, şunları kaydetti:

"Terörle mücadelemiz kararlı bir şekilde yurdun her köşesinde devam edecektir. Bedeli dünyada olduğu gibi bizde de ağır yaralar açmıştır. Bütün bunlara rağmen milletimizin beklediğini muhakkak er veya geç başaracağız. Kahramanlarımıza yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Mekanın cennet olsun şehidimiz Jandarma Uzman Onbaşı Yusuf Tüfekçi ve kahraman 16 canımız, ruhunuz şad olsun."

Reklam
Reklam

Muhabir: İbrahim Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: