Siirt'te Binadan Atlayan Genç Kız Öldü

Siirt'te, 7 katlı binadan atlayan genç kız, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Kızı yere düşmeden yakalamak isteyen 2 kişi

Siirt'te, 7 katlı binadan atlayan genç kız, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Kızı yere düşmeden yakalamak isteyen 2 kişi de yaralandı.

Bahçelievler Mahallesi Nuri Bayam Caddesi'ndeki akrabalarının evinde misafir olarak bulunan Seda Kılıçer (18), henüz bilinmeyen nedenle 7 katlı binanın terasından atladı. Bu sırada binanın karşısındaki bir iş yerinin önünde oturan Eyüp İlhan (22) ve Mehmet Beyazıt (22) tutmak istedikleri genç kızın üzerlerine düşmesi sonucu yaralandı.

Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Kılıçer, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Reklam
Reklam

Yaralılardan Eyüp İlhan, tedavi gördüğü hastanede yaptığı açıklamada, yanındaki arkadaşı ile lokantada otururken kızın atladığını gördüklerini belirterek, "Bir anlık refleksle genç kızı koşarak tutmaya çalıştık ama düşmesinin etkisiyle biz de düştük, kızın durumu iyi değildi" diye anlattı.

Muhabir: Zekeriye Güneş - Ayhan Mergen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: