Siirt'te Çevre Düzenlemesi

SİİRT (AA) - Siirt Belediyesi'nce çevre düzenlemeleri çalışmaları kapsamında yabani otları temizleme çalışması başlatıldı.

SİİRT - Siirt Belediyesi'nce çevre düzenlemeleri çalışmaları kapsamında yabani otları temizleme çalışması başlatıldı. Siirt Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde bulunan çevre düzenleme ekiplerince, kentte bulunan park, bahçe, orta refüj ve mezarlıklara daha güzel bir görünüm sağlamak ve yabani otların temizlenmesi amacıyla çalışma başlatıldığı bildirildi. Bu ayın sonuna kadar sürecek çalışmalar kapsamında park, bahçe, orta refüj ve mezarlıklarda bulunan otların biçilerek, park, bahçe, orta refüj ve mezarlıkların daha güzel bir görünüme sahip olmasının sağlanacağı kaydedilen açıklamada, çalışmayla mezarlıklarda dini vecibelerini yerine getiren vatandaşların yaz döneminde yabani otlardan dolayı yaşadığı sıkıntıların da önüne geçileceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: