Siirt'te Cumhuriyet Bayramı Konseri

Siirt halkı, ünlü türkücü Yavuz Bingöl ile Cumhuriyet Bayramını kutlayacak. Siirt Valiliği, 29 Ekim Cumhuriyet...

Siirt halkı, ünlü türkücü Yavuz Bingöl ile Cumhuriyet Bayramını kutlayacak. Siirt Valiliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında ünlü sanatçı Yavuz Bingöl'ü Siirtlilerle buluşturacak. Siirt Valiliğinin kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği konsere davet edilen Yavuz Bingöl de, Cumhuriyet Bayramı'nda türkülerini Siirtliler için seslendirecek.

Siirt Valisi Ahmet Aydın, 29 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'de Atatürk Stadında düzenlenecek konsere, tüm vatandaşları davet etti. Vali Aydın, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu bütün vatandaşlarla birlikte yaşamak istediklerini belirterek "Bu bağlamda ünlü sanatçılarımızdan Yavuz Bingöl'ü Siirt'e davet ettik. Güzel türkülerini bu kez Siirtliler için söyleyecek. Çok güzel geçeceğine inandığımız bu konsere, tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz" dedi. Vali Ahmet Aydın, yeni dönemde kültür ve sanat etkinliklerine ağırlık vereceklerini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: