Siirt'te Din Görevlileri Haftası Etkinliği

Siirt Müftüsü Faruk Arvas ve beraberindeki heyet ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ nedeniyle Vali Ahmet...

Siirt Müftüsü Faruk Arvas ve beraberindeki heyet ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ nedeniyle Vali Ahmet Aydın'ı makamında ziyaret etti.

1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ nedeni ile Vali Aydın’ı ziyaret eden Müftü Faruk Arvas kutlama programı ile ilgili bilgi verdikten sonra Vali Aydın'a kitap hediye etti. Ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Vali Aydın haftanın hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Siirt Müftüsü Faruk Arvas, hafta münasebetiyle, 3 Ekim 2012 Çarşamba günü Saat 11.30’da inşaatı tamamlanan Abdurrahim Sancak Camisi'nin ibadete açılacağını, 5 Ekim 2012 Cuma günü saat 20.00’de Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurul Üyesi Dr. Muhlis Akar tarafından ‘Cami ve Hayat’ konulu konferans düzenleyeceklerini, 2012 Yılı Camiler ve Din görevlileri haftası nedeniyle yapılan yarışmalarda il ve bölge çapında dereceye giren görevlilere plaket ve belge verileceğini ayrıca 7 Ekim 2012 Pazar günü ikindi namzından sonra, Abdulhakim Sancak Çarşı Camisi'nde İstanbul Beyazıt Camii Müezini Suat Göztütok, Diyarbakır Ulu Cami İmamı M. Emin Mülayim tarafından Kur'an-ı Kerim ziyafeti verileceğini ve tüm etkinliklerin halka açık olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: