Siirt'te Hizmet Sunanlara Teşekkür Ve Plaket Töreni Düzenledi

SİİRT (AA) - Siirt Belediyesi, kente yapılan hizmetlere katkı sunan kurum, kişi ve gazetecilere teşekkür ve plaket töreni düzenledi.

İş adamı Akgündüz Eski Bağımsız Siirt Milletvekili ve İş adamı Fadıl Akgündüz, Siirtli iş insanlarına da çağrı yaparak memleketlerine hizmet götürmelerini, bölgedeki kalkınma için öncü olmaları gerektiğini belirterek "İşadamı Ethem Sancak'a çağrı yapıyorum, memleketinizin kalkınması için hizmet verin" dedi. Akgündüz, "30 Mart'ta Siirt’te olacağım. Oyumu da Siirt Eş Başkan adayları Tuncer Bakırhan ve Belkıza Beştaş Epözdemir'in kazanması için kullanacağım" dedi. Konuşmaların ardından 135 kurum temsilcisi, belediye çalışanları, meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri, meslek örgütleri, sendika, siyasetçi ve iş insanlarına teşekkür plaketi sunuldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: