Siirt'te "İki Kalas Bir Heves" Tiyatro Oyunu Sahnelenecek

SİİRT (AA) - Siirt'te  Van Devlet Tiyatrosu sanatçıları tarafından, "İki kalas bir heves" adlı tiyatro oyunu sahnelenecek.

Siirt'te Van Devlet Tiyatrosu sanatçıları tarafından, "İki kalas bir heves" adlı tiyatro oyunu sahnelenecek. Siirt Kültür Merkezi'nde 30 Kasım 2013 Cumartesi günü sahnelenecek oyunun Yönetmenliğini Burak Karaman, dekor-giysi tasarımını Akın Tezer Tunalı, Işık tasarımı İlhan Orhan üstlendi. Oyunda Emin Gürsoy, Abdulselam Çok, Özgür Titiz, Can Ali Çalışandemir, Ali Okumuş, Nedim Salman, Özge Arslan, Kenan Önsever, Havva Didem Gerçek ve Erhan Yacan rol alıyor. Abdulhamit döneminde orta direk bir tiyatro oyuncusu Hamdi Efendi’nin oyun sırasında tiyatroyu terk etmesi üzerine Şehzade Camisi avlusunda bıçakçılıkla uğraşan Abdürrezzak Efendi'nin sahneye çıkarılışı ve dönemin kaosu içerisinde gelişen gülünç durumları danslı müzikli bir dille anlatılıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: