Siirt'te Kitap Toplama Kampanyası

SİİRT (AA) - Siirt'te Zübeyde Hanım Lisesi öğrencileri, Siirt Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nin kitap toplama kampanyasına destek verdi.

Siirt'te Zübeyde Hanım Lisesi öğrencileri, Siirt Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nin kitap toplama kampanyasına destek verdi. Okul Müdürü İdris Yolbaş, yaptığı açıklamada, kitap kumbarası projenin amacına ulaştığını, vatandaşların kampanyaya yoğun bir ilgi gösterdiğini söyledi. Siirt Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nin kitap toplama kampanyasına destek verdiklerini belirten Yolbaş, "Bu güzel kampanyaya da çok sayıda kitapla destek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: