Siirt'te Olimpik Yüzme Havuzu Yapılacak

Siirt'te, olimpik yüzme havuzu yapılacak.

Siirt'te, olimpik yüzme havuzu yapılacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 100. Yıl Yüzme Havuzu'nun yıkılmasına karar verildiği ve bu nedenle yaz ayları boyunca yüzme branşında çalışma yapılamadığı hatırlatıldı.

İl merkezinde ortaya çıkan yüzme havuzu ihtiyacının giderilmesi için çalışma başlatıldığı ve modern olimpik yüzme havuzu yapılmasına karar verildiğini kaydedildi.

Yeni yüzme havuzu hizmete açılıncaya kadar faaliyetler ve yarışmaların, Şehit Zafer Kılıç Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Yüzme Havuzu'nda yapılacağı bildirildi.

Reklam
Reklam

Vali Yardımcısı Mustafa Pala'nın girişimleriyle, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında, yüzme havuzunun ortak kullanımıyla ilgili protokol imzalandığı belirtildi.

Muhabir: Zekeriye Güneş / Nurten Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: