Siirt'te Rehin Alınan Kişi Diyarbakır'da Kurtarıldı

Siirt'te 4 kişi tarafından alıkonulan rehine, polisin düzenlediği operasyonla Diyarbakır'da kurtarıldı.

Siirt'te 4 kişi tarafından alıkonulan rehine, polisin düzenlediği operasyonla Diyarbakır'da kurtarıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinden yapılan açıklamada, 19 Şubat'ta yapılan ihbar ile M.H'nin kaçırıldığının bildirildiği, zorla alıkonulan M.H'nin serbest bırakılması için 50 bin lira para istenildiği belirtildi.

Yürütülen soruşturma kapsamında olayı gerçekleştiren zanlıların M.A.K, M.K, S.C.Ç ve U.Ş olduğunun belirlendiği kaydedilen açıklamada, şöyle denildi:

"Zanlıların M.H'yi Siirt'ten silah ve bıçak zoru ile tehdit ederek Diyarbakır'a götürdükleri ve burada S.C.Ç'nin ofisinde zorla alıkoydukları tespit edildi. Siirt Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce oluşturulan özel ekiplerce Diyarbakır'da gerçekleştirilen operasyonda, M.H. kurtarılarak zanlılar suç aletleri ile yakalandı. Siirt'e getirilen ve gözaltına alınan M.A.K, M.K, S.C.Ç. ve U.Ş, emniyetteki ifadelerinin ardından sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı."

Reklam
Reklam

Muhabir: Zekeriye Güneş - Ayhan Mergen / Sema Kaplan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: