Siirt’te Seçim Koordinasyon Merkezi kuruldu

Siirt Valiliği tarafından Seçim Koordinasyon Merkezi kuruldu.Siirt Valiliği’nden yapılan açıklamada, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerin güven ve huzur ortamında yürütülmesi, kamu güvenliğinin sağlanması ve kurumlar arası koordinasyonun sağlanması amacıyla Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezileri bünyesinde, 24 saat esasına göre çalışacak şekilde Seçim Koordinasyon Merkezi’nin kurulduğu belirtildi.

Siirt Valiliği tarafından Seçim Koordinasyon Merkezi kuruldu.
Siirt Valiliği’nden yapılan açıklamada, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerin güven ve huzur ortamında yürütülmesi, kamu güvenliğinin sağlanması ve kurumlar arası koordinasyonun sağlanması amacıyla Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezileri bünyesinde, 24 saat esasına göre çalışacak şekilde Seçim Koordinasyon Merkezi’nin kurulduğu belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz