Siirt'te Soğuk Hava

SİİRT (AA) - Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan soğuk hava nedeniyle, Pervari ilçesindeki Koca Çavuş Şelalesi dondu.

SİİRT - Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan soğuk hava nedeniyle, Pervari ilçesindeki Koca Çavuş Şelalesi dondu. Hava sıcaklığının sıfırın altında 15 dereceye kadar düştüğü ilçede Yukarı Bağcılar Köyü yakınında bulunan Koca Çavuş Şelalesi tamamen buz tuttu. Yaklaşık 20 metre yükseklikten akan şelalede oluşan buz kütleleri, güzel görüntüler oluşturdu. Şelalenin donması vatandaşların ilgisi çekerken, yoldan geçenler araçlarını durdurarak şelalenin fotoğrafını çekmeyi ihmal etmiyor. Öte yandan bölgedeki birçok şelalenin etkili olan soğuk hava nedeniyle donduğu belirtiliyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: