Siirt'te Su Gecikme Faizinde Indirim

Siirt'te su borcunu zamanında ödemeyen vatandaşlara getirilen faiz indirimi yarın başlıyor.

Siirt'te su borcunu zamanında ödemeyen vatandaşlara getirilen faiz indirimi yarın başlıyor.

Belediye Başkanı Selim Sadak, konunun tüm vatandaşlara duyurulması için 10 bin adet broşür dağıttıklarını, afiş astıklarını ve bilboardlarda bilgilendirici çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Su borcu olanların bu kolaylıktan yararlanmaları çağrısında bulunan Sadak, "Amacımız vatandaşımıza kolaylık sağlayarak su borçlarını ödemelerini sağlamaktır. Yapılacak ödemeler belediyemiz çalışmalarına katkı yapacaktır. Vatandaşlarımıza bu haktan yararlanmaları için çağrıda bulunuyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Su borçlarında gecikme faizi olanların 1-30 Nisan tarihlerinde yapacakları ödemelerde yüzde 90, 1-31 Mayıs arasında yüzde 70 ve 1-30 Haziran tarihlerinde yapacakları ödemelerde ise yüzde 50 indirim uygulanacak.

Muhabir: Ayhan Mergen / Meral Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: