Siirt'te Süreci Sabote Edeceği Gerekçesiyle 3 Kişi Tutuklandı

Siirt Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından önceki gün, süreci sabote edeceği gerekçesiyle gözaltına alınan...

Siirt Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından önceki gün, süreci sabote edeceği gerekçesiyle gözaltına alınan 8 kişiden 3'ü tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, Siirt Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri önceki gün Siirt şehir merkezinde, Şanlıurfa'da Abdullah Öcalan'ın doğum gününde provokatif eylem yapacağı bilgisi üzerine eş zamanlı olarak 8 kişiyi gözaltına aldı. Polis, daha önce teknik takibe alınan zanlıların evinde soda şişesinde molotofkokteyli ile ses düzeneği ele geçirirken, gözaltına alınan 8 kişi emniyetteki sorgulamalarının ardından bugün adli makamlara sevk edildi.

Reklam
Reklam

R.G., Ş.T. ve A.T. adlı 3 kişi mahkemece tutuklanırken, diğer 5 kişi ise haklarında idari tedbir konularak serbest bırakıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: