Siirt’te Terör Örgütüne Ait Mühimmat Ve Yaşam Malzemesi Ele Geçirildi

Siirt Valisi Musa Çolak, İl Jandarma Komutanlığı'nca düzenlenen operasyonda, doğal mağara içinde mühimmat ve yaşam...

Siirt Valisi Musa Çolak, İl Jandarma Komutanlığı'nca düzenlenen operasyonda, doğal mağara içinde mühimmat ve yaşam malzemeleri ele geçirildiğini belirtti.

Vali Musa Çolak tarafından yapılan açıklamada, şöyle denildi: “Terör örgütü mensuplarının ve işbirlikçilerinin Siirt/Merkez Sarıtepe Köyü Taşlık Tepe bölgesinde bulunan doğal mağara içerisinde, yaşam malzemesi sakladıkları yönünde elde edilen duyuma istinaden, İl Jandarma Komutanlığı'nca, Sarıtepe Köyü kırsalında icra edilen operasyonun devamında, terör örgütü mensuplarınca kullanıldığı değerlendirilen bir doğal mağara içerisinde, mühimmat ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Siirt İl Jandarma Komutanlığı'nca yürütülen istihbari çalışmalar neticesinde; 23 Haziran 2012 günü saat 06.00 sularında, terör örgütü mensuplarınca kullanıldığı değerlendirilen bir doğal mağara içerisinde 1 adet Kalaşnikof piyade tüfeği, 10 metre kablo, 2 KVV'lık jeneratör (benzinli) ve (4x3) metre çapında branda, ele geçirildiğini kaydetti. Halkımızın huzur ve güveninin sağlanması amacıyla, bölgede operasyonel faaliyetler devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: