Siirt'te 'yüzyılın En Sakat Gösterisi' Sahnelendi

Siirt Valisi Ahmet Aydın'ın daveti üzerine kente gelen ‘Gülsem engelliler tiyatro grubu' Siirt'te, iki gösteri...

Siirt Valisi Ahmet Aydın'ın daveti üzerine kente gelen ‘Gülsem engelliler tiyatro grubu' Siirt'te, iki gösteri gerçekleştirdi.

Gülsem engelliler tiyatro grubu, Siirt'te 'yüzyılın en sakat gösterisi' oyununu sahneledi. Gecede yapılan gösteriyi izleyen Vali Ahmet Aydın, bu tür kültürel sanatsal etkinliklere ağırlık vereceklerini belirterek, "Hayata hep pozitif bakmak gerekir. Herkes engelli olabilir. Ancak önemli olan beyin engellisi olmamaktır" dedi. Daha sonra sanatçıları kutlayan Vali Aydın, oyunculara çiçek ve Siirt yöresine özgü ürünler takdim etti.

Reklam
Reklam

Ayhan Yarıcı'nın yazıp yönettiği gösterinin sanat yönetmenliğini Funda Uğurluay, genel koordinatörlüğünü de Cemil Parlar üstlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: