Siirt'te Zabıtalara Eğitim

SİİRT (AA) - Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesindeki personellere, "Zabıta Mevzuatı Eğitim Programı" kapsamında eğitim verildi.

Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesindeki personellere, "Zabıta Mevzuatı Eğitim Programı" kapsamında eğitim verildi. Siirt Belediyesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliği Yerel Yönetimler Akademisi işbirliğiyle Zabıta Müdürlüğü bünyesinde bulunan personeline yönelik "Zabıta Mevzuatı Eğitim Programı" kapsamında verilen eğitim Siirt Belediyesi M. Fadıl Akgündüz Konferans Salonu'nda başladı. GABB Yerel Yönetimler Akademisi'nde sosyolog Arslan Özdemir, eğitim çalışmasında, belediyelerin halkın belediyesi olduğunu belirterek, "Zabıta personelinin halk ile iç içe bir görev yürütmekte. Bu nedenle zabıta personeli halk ilişkileri ve iletişiminin halkın talepleri, görüş ve öneri doğrultusunda yetkilerini kullanması gerekir" dedi. Eğitim çalışması 2 gün sürecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: