Siirt'teki Kar Yağışı

SİİRT (AA) - Eruh ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle dağda 3 gündür 500 küçükbaş hayvanla mahsur kalan çoban vatandaşlarca tarafından kurtarıldı.

SİİRT - Eruh ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle dağda 3 gündür 500 küçükbaş hayvanla mahsur kalan çoban vatandaşlarca tarafından kurtarıldı. Yoğun kar nedeniyle 3 gündür 500 küçükbaş hayvanla Çırav Dağı eteğinde mahsur kalan çoban Kadri Atabay'ı kurtarmak için toplanan 25 vatandaş çoban Atabay ve hayvanları alarak şehir merkezine getirdi. Mağarada hayvanlarla mahsur kaldığını belirten çoban Atabay, "Kar yağışı başlamadan önce hayvanları alarak ilçe merkezine doğru yola çıktım. Fakat aniden etkili olan kar yağışı nedeniyle yolda ilerleyemedik. Son çare olarak en yakın bir mağaraya sığındık. 3 gün mağarada mahsur kaldık" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: