Şike Davasında İfade Veren Emenike Adliyeden Ayrıldı

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkan Emanuel Emenike ifade işleminin tamamlanmasının ardından avukatıyla...

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkan Emanuel Emenike ifade işleminin tamamlanmasının ardından avukatıyla beraber adliyeden ayrıldı. Müvekkili Emenike’nin ifadesini verdiğini belirten avukat Rezzan Epözdemir müvekkilinin takımının kampına geç katılmasından ötürü aldığı cezaya ilişkin mahkemeden davanın saat 17.00’e kadar sürdüğüne ilişkin yazı aldıklarını belirtti.

Müvekkili ile ilgili herhangi bir delilin veya bir talebinin bile bulunmadığını ifade eden avukat Epözdemir ''Bir sonraki duruşmada karar bekliyoruz. Müvekkilim duruşmalardan vareste tutuldu'' dedi.

Reklam
Reklam

Bir basın mensubunun, “Emenike'nin psikolojisi nasıl?” diye sorması üzerine avukat Epözdemir, ''Son derece iyi gördüğünüz gibi. Yarın ki maçta oynayacak. Takımı için elinden geleni yapacak'' diye konuştu.

Epözdemir, bir başka soru üzerine, “Müvekkilim Emenike, bugün duruşmaya katıldığı için takımla beraber olmadı ve bu nedenle de bir ceza aldı. Biz de Emenike'nin duruşmada bulunmasıyla ilgili mahkemeden bir yazı aldık. Bu yazıyı da takımına vereceğiz” dedi.

Avukat Epözdemir ve Emenike yapılan açıklamanın ardından adliyeden ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: