Şike operasyonunda 3 kişi serbest

Şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan Arif Erdem, Kenan Hasagiç ve Taner Gülleri serbest bırakıldı.

Adliye çıkışında sinirli tavırlarıyla dikkat çeken Arif Erdem, "Konuyla ilgili hiçbir çekincemiz yok. Her gün, her dakika, her yerde ifade vermeye gideriz" dedi.

Serbest bırakılan İstanbul Büyükşehir Belediyespor yardımcı antrenörü Arif Erdem, Kenan Hasagiç ve Taner Gülleri, Sarıyer Adliyesi çıkışında adeta basın ordusu tarafından karşılandı. Öncelikle söz alan Arif Erdem'ın avukatı, "Konu önemli bir konu. Bu konuyla ilgili Arif Hocamız ve iki oyuncumuzun bilgisine, ifadesine başvuruldu.

Dün kendileri emniyete geldiler. Daha sonra Arif Hocamız, iki arkadaşımızı da davet etti. Onları da biz gönderdik. Şu an serbest bırakıldılar. Arif Hocamız, Taner ve Hasagiç serbest bırakıldı. Yarın önemli bir maçımız var. Şu anda kulübe dönüyoruz. Hasagiç yabancı olduğu için yabancılar şubesinde işlemleri tamamlanacak. Sonra o da kulübe gelecek. Soruşturmanın gizliliği ve soruşturma devam ettiği için çok fazla açıklama yapmayacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Arif Erdem, adliye çıkışında sinirli tavırlarıyla dikkat çekti. Gerekli tüm bilgileri aktardıklarını belirten Arif Erdem, "Vermiş olduğumuz dilekçenin gerekçelerini açıkladık. Bize her fırsatta bu konuyla alakalı ne zaman başvursalar her gün, her dakika, her yerde ifade vermeye gideriz. Gizlilik açısından sorulara cevap veremeyeceğim. Ben ve arkadaşlarımın hiçbir çekincemiz yok. Bu konuda bizi bağlayan unsur yok" dedi. Soruşturmada isimleri geçtiği için savcıya ifade verdiklerinin altını çizen Arif

Erdem, "Emniyette bizi bir gece misafir ettiler. Suçlamalarla alakalı bize sorulan bir şey yok. Sadece bilgimize başvuruldu. Biz de gereken bilgi birikimimizi aktardık. Gerekirse bir daha gideriz" açıklamasında bulundu.

İHA