Şike soruşturması savcısından gizliliği ihlal eden haberlere suç duyurusu

Şike soruşturmasını yürüten savcının gizliliği ihlal eden haberler ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın gözaltındayken çekilen...

Şike soruşturmasını yürüten savcının gizliliği ihlal eden haberler ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın gözaltındayken çekilen eşkal fotoğrafının yayınlanmasıyla ilgili suç duyurusunda bulunacağı belirtildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturmanın gizliliğini ihlal eden haberler ve Yıldırım’ın fotoğraflarıyla ilgili Fatih Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunacağı kaydedildi. Savcılığın, bilgi ve belgeleri sızdıranların tespit edilmesi ve cezalandırılmasını isteyecek.

FB’Lİ YÖNETİCİLER SOHBET İÇİN GELMİŞ
Soruşturmayı yürüten savcıyı ziyaret eden Fenerbahçeli yöneticiler Ali Koç, Nihat Özdemir ve Cihan Kamer’in sohbet havasında idari konularda konuştukları iddia edildi. Görüşmede Fenerbahçe’nin kümede kalıp kalmayacağı, puanının silinip silinmeyeceği gibi konuların konuşulduğu ifade edildi.

Reklam
Reklam

DEMİRÖREN İFADEYE ÇAĞRILACAK
Soruşturma kapsamında Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve Asbaşkan Serdar Adalı’nın da şüpheli sıfatıyla ifadesinin alınacağı belirtildi. Emniyetin yalanladığı konuyla ilgili savcılığın soruşturmanın ilerleyen safhalarında tebligat göndererek Demirören’in ifadesini alacağı kaydedildi.
Beşiktaş-İstanbul Büyükşehir arasındaki kupa finali öncesinde Serdar Adalı’nın İbrahim Akın'a, “Bu maçta oynama, seni Beşiktaş'a alacağım” dediği iddia edilmişti. Adalı’ya bu görüşmenin sorulacağı, Demirören’e ise bu görüşmeden haberi olup olmadığının sorulacağı ifade edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz