Sıkı ve Canlı Bir Cilt

Sculptinex şekillendirici yüz bakım kremi, cildi nemlendirip sıkılaştırarak, daha pürüzsüz ve aydınlık bir görünüm kazandırıyor.

Türkiye’de sadece Sephora’larda satılan yeni Sculptinex şekillendirici yüz bakım kremi, cildi nemlendirip sıkılaştırarak, daha pürüzsüz ve aydınlık bir görünüm kazandırıyor. Good Skin laboratuvarlarında, 8 hafta boyunca yapılan klinik testlere göre üretilen Sculptinex, 4 hafta düzenli kullanıldığında cildi %20, 8 hafta kullanıldığında ise %51 oranında sıkılaştırıyor. İçeriğindeki bileşenlerle yaşlılık etkileri görülen cildi canlandıran, sabah akşam kullanılan ürün, doğal kolajen üretimini destekliyor, ciltte serinlik etkisi ve ferahlık sağlıyor.

Reklam
Reklam

Sculptinex şekillendirici yüz bakım kreminin içeriğindeki TensineTM cildi anında sıkılaştırırken, şekillendirip yüz kontürünü toparlamaya yardımcı oluyor. “Resveratrol in Q-Zone” ise cildin doğal onarım sürecini hızlandırarak, hücrelerin uzun süre sağlıklı kalmasını sağlıyor. Sculptinex’in diğer zengin bileşenleri doğal kolajen üretimini destekliyor, cildin sıkı ve canlı görünmesini sağlıyor. Scupltinex’in roll-on başlıklı özel ambalajı, kremin düzgün ve kolay uygulanmasına yardımcı oluyor.

Fiyatı: 125 TL