Sıkıntısı Olan Soluğu Başbakan’ın Evinin Önünde Aldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın rahatsızlığını fırsat bilen bir grup vatandaş, sesini duyurabilmek için uzun süre...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın rahatsızlığını fırsat bilen bir grup vatandaş, sesini duyurabilmek için uzun süre Erdoğan’ın konutunun önünde bekledi. Korumaların görüşme talebine olumsuz yanıt vermesine rağmen vatandaşlar konutun önünde beklemeye devam ediyor.

Gribal enfeksiyon rahatsızlığı sebebiyle iki gündür Kısıklı’daki evinde dinlenen ve Başbakan Erdoğan bugün de istirahat etmeye devam ediyor. Resmi bir programı görünmeyen Erdoğan’ın Cuma namazı için dışarı çıkıp çıkmayacağı bilinmiyor. Erdoğan’ın Kısıklı’daki konutunun önü ise dertli vatandaşlarla dolup taşıyor. Kimi kandırıldığını, kimileri ise sağlık sorunlarını gerekçe göstererek Başbakan ile görüşmek istiyor. Korumaların vatandaşların talebine olumsuz cevap vermesine rağmen umutlu bekleyişleri sürüyor.

Reklam
Reklam

Azerbaycan’da kendisinin bir firma tarafından kandırıldığını iddia eden Ali Bayraktar, “İki firma beni kandırıp Azerbaycan’a götürdü. Orada ‘5 senelik iş var’ deyip götürdüler. Dört senedir orada çalışıyorum. Orası demokratik ülke değil. Başbakan’a mağduriyetimi iletmek istiyorum. Firmanın bana borcu var. Başbakan’ı görmek için geldik. Biz çok kötüyüz.” ifadelerini kullandı.

Diğer vatandaşlar da aynı şekilde Erdoğan’ın evinin önünde beklemeye devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: