Sıkıştığı araçta yanarak can verdi

Beylikdüzü’nde kontrolden çıkan otomobil korkuluklara çarparak alev aldı.

Beylikdüzü’nde kontrolden çıkan otomobil korkuluklara çarparak alev aldı. Otomobil içerisinde sıkışan yaralı sürücü yanarak feci şekilde can verdi.

Olay, saat 02.00’da Kumcularyolu Caddesi Ambarlı Limanı mevkiinde meydana geldi. 34 GD 7976 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Araç önce yol kenarındaki aydınlatma direğine ve park halindeki 59 VD 151 plakalı kamyonete, daha sonra da korkuluklara çarptı. Kazanın ardından kimliği belirsiz sürücü otomobil içerisinde sıkışırken, araç aniden alev alarak yanmaya başladı.

Reklam
Reklam

Yoldan geçen diğer sürücüler durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alev alev yanan otomobili kısa sürede söndürdü.

Soğutma çalışmalarının ardından savcı ve polis olay yerinde incelemelerde bulundu. Kimliği tespit edilemeyen sürücünün cesedi otopsi yapılmak üzere cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: